Cursus Spaans Utrecht

Studenten Spaans aan tafel

Studenten Spaans aan tafel

Wil je Spaans leren? Of je Spaans weer oppakken? Geef je dan op voor Spaanse les in Utrecht. Lessen starten in april. Er is nog plek voor beginners en meer gevorderden. Check hier het lesrooster en schema.

Onze docent: Raúl

Onze docent: Raúl

Wat maakt Spaanse les in Utrecht bijzonder? Te veel om op te noemen, maar laat ik hier noemen wat ons anders dan anderen maakt:

1. Kleine groepjes = veel individuele aandacht
2. Afwisselende lessen = je leert met plezier Spaans
3. Gemotiveerde docenten = inspirerende lessen!

Docent: Ruth

Docent: Ruth

Meer weten over Spaanse les in Utrecht? Veel info staat op deze site, maar als je vragen hebt kun je ook altijd even contact opnemen. Je kunt bellen (06-30009134) , een mail sturen of het contactformulier invullen op deze site. Wil je meedoen? Geef dan duidelijk door:

A. Je naam
B. De groep waar je mee wilt doen.
C. Je mobiele telefoonnummer.

P.S. Ik heb op maandag, dinsdag en woensdag plek voor beginners!
Alvast bedankt &

Sonía.

3 gedachten over “Cursus Spaans Utrecht

 1. Beste Sonia,

  Ik ben op zoek naar een cursus voor gevorderden. Bieden jullie dit op korte termijn aan?

  Met vriendelijke groet,

  Bart van den Akker

 2. ik wil graag Spaanse les volgen tis afhankelijk van wanneer welke dagen, welk tijdstip en hoeveel het kost! Ben niet helemaal een beginner maar is inmiddels tegen de dertig jaar geleden dat ik vier jaar Spaans had op hoge school economie en Communicatie … Ben t grotendeels hélemaal vergeten!

 3. ik wil graag conversatie Spaans gaan doen in de komende maanden. `in november en december ga ik naar Spanje. `ik heb 2 jaar Spaans gevolgd op de volksuniverseit.

  Graag hoor ik of er een mogelijkheid voor mij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.