Beginnerscursus Spaans Utrecht: dinsdag 18:45-20:15

cursus Spaans Utrecht

Wil je snel starten met een beginnerscursus Spaans? Dat kan. Op dinsdag 21 april start en een cursus Spaans voor beginners. Waar? In het Vorstelijk Complex te Utrecht. Een mooie leslocatie in Zuilen, gratis parkeren voor de deur. De groepjes zijn klein, er is dus veel individuele aandacht. Opgeven? Vul het contactformulier in op deze site of stuur een e-mail naar: spaanselesinutrecht@hotmail.com De kosten bedragen 19 euro per les, het gaat in totaal om 10 lessen a 1,5 les per keer.

Cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans Utrecht

Spaans digitaal bijspijkeren

Natuurlijk krijg je bij iedere les ook huiswerk. Je leert iedere keer een tiental woordjes, zodat je na afloop van 1 cursus minimaal 100 nieuwe Spaanse woorden kent. Ook het luisteren oefenen we. Hoe? Bijvoorbeeld door het kijken van Spaanse documentaires, films of nieuwsuitzendingen. Dit kun je thuis doen. Hier steek je op een ontspannen manier veel van op. Zeker voor mensen die al een beetje Spaanse spreken, is het een prima manier om hun Spaans te verbeteren. Op deze website vind je veel digitaal oefenmateriaal.

Onze docent op de disndag: Raúl

Onze docent op de dinsdag: Raúl!

Contact opnemen?

Ben je geen beginner, maar wil je wel Spaans leren? Ook dan zijn er mogelijkheden bij Spaanse les in Utrecht. Woon je in de buurt van Veenendaal? Surf dan naar deze website. Bekijk het lesrooster van Spaanse les in Utrecht of stel je vraag telefonisch (06-30009134) of vul het contactformulier in.

Leuk Spaans leren doe je bij Spaanse les in Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.