Cursus Spaans Utrecht start snel!

Mini-woordenboek Spaans

Cursus Spaans in Utrecht volgen? Dat kan!

8 & 9 september aanstaande starten er weer 4 groepen. Sommige groepen zijn al bijna vol, zeker de groepen voor gevorderden. Check het lesrooster. Meedoen? Dat kan. Geef naam + telefoonnummer + groep door via het contactformulier.

Raúl

Raúl

Lessen worden als vanouds gegeven in het Vorstelijk Complex. Een prachtig pand in het Utrechtse Zuilen. Docent is Raúl. Een ervaren en enthousiaste docent Spaans. We gebruiken Caminos: een vlot, eigentijds boek.

Naast het boek gebruiken we alles om het Spaans leren leuk te maken. Een toneelstukje opvoeren, een spelletje bingo, een korte docu, iedere les is origineel, inspirerend en motiverend.

cursus Spaans Utrecht

cursus Spaans Utrecht

Bij Spaanse les in Utrecht Spaans leren is niet alleen nuttig, het is ook geweldig leuk om te doen. Wil jij je Spaans verbeteren? Of heb je nog 0,0 ervaring en wil je eindelijk starten? Dan is nu je kans. Een cursus Spaans kost 190 euro.

Voor dat geld heb je 10 lessen a 1,5 uur van de leukste Spaanse les van het land!

5 gedachten over “Cursus Spaans Utrecht start snel!

  1. Graag wil ik weten welke cursus wij moeten! Ik kan aardig bestellen en vragenbstellen in bv restaurant! Heb via thuiscursus zo’n 10 lessen gevolgd! Graag hoor ik van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.