Volg een dynamische en creatieve cursus Spaans!

cursus Spaans Utrecht

Originele, dynamische en creatieve Spaanse lessen volgen? Dan ben je bij Spaanse les in Utrecht aan het juiste adres. Het doel? Goed Spaans leren. Hoe? Door je zelfredzaamheid te leren. Je te leren spreken en je te leren jezelf te ontwikkelen. Alleen door te doen krijg je de Spaanse taal onder de knie. Het is mijn visie dat een taal leren leuk mag zijn. Sterker nog: als je plezier hebt leer je sneller. De Spaanse lessen starten in 2014 op 13, 14 en 15 januari.

De leukste cursus Spaans van Utrecht

Doordat de groepjes klein zijn, is er veel indivduele aandacht. Heb je een bepaald taalprobleem? Dan focussen we daar op. De leukste cursus Spaans van Utrecht en omgeving start in januari. Als jouw goede voornemen is om de mooie Spaanse taal te leren, dan is dit je kans. Ik heb nog plek voor beginners, halfgevorderden en gevorderden.

Stel je vragen gerust

Heel veel plaatsen zijn er niet meer vrij, dus geef je snel op. Heb je vragen over de cursus, de boeken of de cursuslocatie? Veel informatie staat vermeld op deze website, maar aarzel niet om je vraag telefonisch of per e-mail te stellen. Ik hoor graag van je!

Deel dit bericht en win, win, win!

Volg je bij mij Spaanse les en breng je dit bericht via Facebook (of andere sociale media) onder de aandacht bij je vrienden? Onder de ´delers´ verloot ik 5 spectaculaire prijzen: mini-woordenboeken. Heel handig, bijvoorbeeld als je geen bereik hebt op dat ene verlaten Spaanse strandje.

Mini-woordenboek Spaans

Mini-woordenboek Spaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.