Start een cursus Spaans in Utrecht!

La Bamba

In september 2016 starten er weer nieuwe cursussen Spaans in Utrecht. Van beginners tot gevorderden: we hebben weer veel cursussen in de aanbieding. We geven les op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Bekijk hier het actuele rooster van onze cursussen Spaans in Utrecht.

cursus Spaans Utrecht

Team van ervaren Spaanstalige docenten

De lessen worden gegeven door ons team van docenten. Alle docenten Spaans van Spaanse les in Utrecht zijn van Spaanse origine. Daarnaast is de uitleg in het Nederlands en zijn de docenten ervaren in het lesgegeven. Wat we belangrijk vinden? Plezier, dynamiek en actieve inzet tijdens de lessen.

Las Fallas 8

Dynamische lessen Spaans

We leren door middel van rollenspelen, doen taalspelletjes en horen Spaanse muziek. Iedere docent heeft zijn of haar eigen achtergrond en zal je veel leren over Spaanse gebruiken, feesten en tradities. Kortom: Spaans leren is bij ons veel meer dan het stampen van woordjes en het leren van regels. We leren spelenderwijs Spaans en leggen de nadruk in de lessen op het verbeteren van de spreekvaardigheid. Thuis oefen je vooral de grammatica en doe je andere opdrachten (ongeveer 1,5 uur per week, meer mag altijd!)

Cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans Utrecht

Mooi klaslokaal in Utrecht, uitstekend bereikbaar

De cursus Spaans geven al vele jaren in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Dit is een prachtig oud-schoolgebouw dat nu dienst doet als cultureel centrum. Parkeren kan gratis voor de deur, ook met de fiets of het OV is de locatie uitstekend bereikbaar. Het adres van het Vorstelijk Complex is Prinses Beatrixlaan 2 te Utrecht.

La casa Battlo

Kleine groepjes = maximale individuele aandacht

Behalve dat we spelenderwijs Spaans leren, vinden we individuele aandacht belangrijk. In grote groepen is er geen aandacht voor jouw specifieke wensen, leerdoelen en eventuele moeilijkheden. Daarom houden we de groepjes klein. Gemiddeld bestaan de groepjes uit 6 personen, maximaal zit je met 9 anderen in een groep. Nooit meer!

San Fermin

Kosten cursus Spaans: 10 lessen a 190 euro

Een cursus Spaans kost 190 euro voor 10 lessen a 1,5 uur. De boeken dien je zelf aan te schaffen (en gebruiken we 4 cursussen). Dat zijn dus eenmalige kosten. In een cursusperiode leer je veel Spaans. Als je absolute beginner bent, kies dan voor een cursus Spaans op A1 niveau. Na 10 lessen kun je een eenvoudig gesprekje voeren in de tegenwoordige tijd. Denk aan: de weg vragen, jezelf voorstellen en iets bestellen in een winkel of restaurant.

Zie jij jezelf als Spaans spreken in Spanje of Latijns-Amerika?

Bekijk het lesrooster online en geef je op van de leukste Spaanse les van Utrecht!

PS. Wil je meedoen? Geef dan de volgende info door via het contactformulier op deze website (of door een e-mail te sturen naar spaanselesinutrecht@hotmail.com): 1. Je naam. 2. Je telefoonnummer. 3. Dag + tijdstip van je voorkeur.

 

3 gedachten over “Start een cursus Spaans in Utrecht!

 1. Goedenavond,

  Mijn naam is Janine Zijlstra, ik ben 20 jaar, en ik studeer rechten aan de universiteit van Utrecht. In september ga ik een half jaar op exchange naar Barcelona. Hiervoor wil ik graag al een beetje de basics van de Spaanse taal kunnen beheersen. Ik weet dat Spaanse vakken volgen onmogelijk wordt, aangezien ik nog (zo goed als) geen kennis heb van de Spaanse taal.

  Jullie persoonlijke Spaanse cursussen spreken mij erg aan! Wanneer zou er voor mij een mogelijkheid zijn om een cursus te volgen? En wanneer denken jullie dat het handig is om te beginnen met een cursus als ik in september wegga?

  In afwachting op jullie antwoord

  Met vriendelijke groet,

  J. Zijlstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.