Cursus Spaans Utrecht januari 2015

cursus Spaans Utrecht

De huidige cursus Spaans in Utrecht loopt op zijn eind. Dus? Is het tijd voor de volgende cursus in Utrecht! Spaans leren houdt nooit op. Je kunt altijd makkelijker, beter en completer Spaans leren.

Cursus Spaans Utrecht

Vorstelijk Complex

Cursus Spaans Utrecht: start januari 2015

De volgende cursus start in januari 2015. Ook volgende jaar duurt een cursus 10 weken en ook de lestijd van 1,5 uur hebben we niet aangepast. De locatie is en blijft het prachtige Vorstelijke Complex in Zuilen. De prijs? Een schamele 190 €. Anders geformuleerd: net iets meer dan 12 euro per uur. Hiervoor krijg leer je razendsnel Spaans en je hebt dan ook nog eens de leukste lessen van de stad Utrecht en wijde omgeving!

Raúl verzorgt de lessen Spaans

Raúl verzorgt ook volgend jaar weer de cursus Spaans. Cursisten zijn tevreden over zijn professionele, humoristische en afwisselende lessen Spaans. Maar liefst 3 van de 4 groepen gaan gewoon door, alleen de late maandaggroep wordt vervangen door een beginnersgroep. Het complete lesschema van 2015 bekijken? Alle lestijden vind je alweer online.

Raúl

Raúl

Spaanse les in Veenendaal

Sonia geeft Spaanse les in Veenendaal en heeft daarmee veel succes. Dat heeft wel tot gevolg dat zij niet meer in Utrecht kan lesgeven. Helaas voor oude studenten. Sonia mist haar studenten, maar gelukkig spreekt zij een deel van haar oude cursisten nog regelmatig. Sommigen van hen gaan volgend jaar mee naar Valencia om te genieten van de spectaculaire “Fallas”.

Las Fallas

Contact met Spaanse les in Utrecht?

Cursus Spaans in Utrecht? Je kunt je vanaf dit moment weer opgeven voor een cursus Spaans in Utrecht. Meedoen? Stuur een e-mail en geef daarin in ieder geval door:

1. Je voor- en achternaam
2. Dag en tijdstip dat je wilt meedoen
3. Je mobiele telefoonnummer

Vragen over Spaanse les in Utrecht? Bel Sonía op 06-30009134 of stel je vraag via e-mail of het contactformulier op deze site.

Eén gedachte over “Cursus Spaans Utrecht januari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.