Cursus Spaans gevorderden Utrecht: start 18-9-2013!

Cursus Spaans gevorderden

Een cursus Spaans voor gevorderden is voor de docent extra leuk. Ik kan meer tijd besteden aan afwisselende opdrachten. Volgende week start er weer een cursus Spaans voor gevorderden. Ik heb nog 5 plaatsen beschikbaar!

Voor de beginners die dit blog lezen: helaas zitten alle groepen dit moment vol, in januari heb ik weer plek. Stuur me een mailtje als je op de hoogte wilt worden gehouden van de eerstvolgende nieuwe beginnerscursus.

Terug naar de cursus Spaans voor gevorderden. Ik noem hieronder een aantal zaken die we gaan doen in de les. Je hoeft geen boeken te kopen, ik lever al het materiaal aan. Lekker makkelijk en goedkoop!

Spreekvaardigheid

Actualiteit bespreken aan de hand van kwaliteitskrant El País. Je leest een artikel en vertelt een samenvatting ervan aan een klasgenoot. Ook gaan we met elkaar in debat over actuele thema’s. Dat kunnen politieke kwesties zijn ‘Vind je dat Catalonië zich moeten kunnen afscheiden van Spanje’, maar zeker ook luchtige onderwerpen ‘Wat vind je van de Spaanse inzending voor het Eurovisie Songfestival?’

Schrijfvaardigheid

El Viajero El País

El Viajero El País

Een reisbijlage van de krant El País is: ‘El Viajero’ Daarin staat een schrijfwedstrijd, waarbij je een reis naar Gran Canaria kan winnen. Een prachtig eiland, dat mag ik als Canarische wel zeggen. Met een beetje hulp van jullie docente, mogen jullie meedoen aan deze wedstrijd. Wat was jouw meest bijzondere reiservaring?

Luistervaardigheid

Nino Bravo

Nino Bravo

We luisteren weer naar actuele Spaanse muziek, maar vergeten ook klassiekers niet zoals Nino Bravo en Julio Iglesias.

Natuurlijk gaan we nog veel meer leuke en leerzame dingen doen, dan bovengenoemde onderwerpen. Opgeven? Gebruik het online formulier op deze pagina. De cursus Spaans voor gevorderden start volgende week. Leslocatie: het Vorstelijk Complex in Utrecht. Prijs: slechts 190 euro voor 10 geweldige lessen van 1,5 uur.

Eerste les: woensdag 18 september van 20:15-21:45.

Eerst meer informatie? Dat kan ook. Lees deze website of bel mij op 06-30009134.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.