Beginnerscursus Spaans Utrecht: januari 2014

Ruth

Woensdag 14-1-2015 starten er lessen Spaans voor beginners. 10 lessen a 1,5 uur, van 20:00 tot 21:30. Maximaal 10 studenten per groep. Je leert dus snel Spaans. Docent is niet Sonia, ook niet Raúl, maar de Spaanse Ruth. Zij komt uit Spaans Baskenland, heeft daar ook gestudeerd, maar woont al heel wat jaren in Utrecht.

Goed Spaans leren spreken

Ruth haar lessen zijn heel plezierig voor iedereen die op een originele manier goed Spaans wil leren spreken. Wat we gaan doen? Natuurlijk volgen we de stof uit het boek Caminos, maar natuurlijk geeft zij haar eigen ‘twist’ aan de lessen.

Rollenspelen, filosofie, spelletjes

Kunst, filosofie, rollenspellen, spelletjes, alles wat de Spaanse lessen leuker en aantrekkelijker maakt zal aan bod komen.Wil je meer weten over Bilbao, de stad waar Ruth vandaan komt? Wil je gewoon goed en leuk Spaans leren?

Geef je dan op voor de beginnerscursus Spaans. We starten over een paar weken, dus geef je snel op!

7 gedachten over “Beginnerscursus Spaans Utrecht: januari 2014

 1. Cursus beginners Spaans op welke dagen van de week en waar in Utrecht vind de Spaanse Cursus Plaats? Wat zijn de kosten ik hoor het graag mt vriendelijke groeten
  Peter kuijpers

 2. Wat zou ik dat graag willen leren maar voor mijn kleine budget is dit vast te duur helaas daar naast ga ik naar een revalidatie centrum dus sowieso loop deze cursus voor dit moment. Mis maar misschien voor een later tijdstip daarom zou ik graag op de hoogte gehouden worden Vr gr joke

 3. Ik antwoord jullie allemaal persoonlijk per e-mail. Maar alle antwoorden staan ook gewoon op de site. Even naar boven scrollen en uit het menu kiezen.

  Groet, Sonia.

  P.S. Voor mensen die niet willen scrollen:

  1. Cursus kost 190 euro voor 10 lessen a 1,5 uur
  2. Lessen gegeven in Vorstelijk Complex te Zuilen. Mooi pand, goed bereikbaar.

 4. Geachte heren/dames,

  Ik zoek spaans cursus voor mijn dochter en zoon van 13 en 14 jaar.
  Ze kan wel spreken, maar niet schrijven en lezen.

  Bedankt voot het informatie.

  Y. Rodriguez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.