Cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans Utrecht volgen? Het kan weer vanaf de tweede week van september. De cursus Spaans in Utrecht staat onder leiding van Sonia. Zij is universitair geschoold, opgegroeid in Spanje en geeft al vele jaren met plezier les. Haar lessen kenmerken zich door afwisseling en originaliteit. Spaans leren is meer dan het leren van de regeltjes. Veel meer! Grammatica is een hulpmiddel en geen doel op zich.

Niet zwoegen, maar swingen!

Door middel van leuke, actuele lessen hebben mensen meer plezier in hun les. Het gevolg? Je leert sneller Spaans, want je zwoegt niet, maar swingt. Tijdens de lessen gebruiken we de actualiteit, muziek en video’s. Spreken staat centraal, al worden ook de andere zintuigen niet vergeten. Ook behoefte aan een bijzondere cursus Spaans in Utrecht? Er zijn lessen voor zowel beginners als gevorderden.

Cursus Spaans Utrecht: een idyllische locatie

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. De lessen worden gegeven in het prachtige Vorstelijk Complex. Een schitterende leslocatie in een gerenoveerd Zuilens schoolpand. Het is ongeveer 15 minuten fietsen vanaf Utrecht centrum, perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en je auto kan gratis voor de deur. Kortom: de ideale Spaanse les volg je bij ons.

Wij houden altijd rekening met individuele wensen en verschillen. Aangezien de groepjes klein zijn  is er veel individuele aandacht. Dat garandeert dat je Spaans met sprongen vooruit gaat! Heb je nog vragen over de cursus Spaans? Stel je vraag via het formulier, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Wij horen graag van je!

ps. Wist je dat Spaanse les in Utrecht ook op Facebook te vinden is? Wie zich aanmeldt voor een cursus Spaans en fan wordt krijgt 5 euro korting. Geldt ook voor de mensen die al fan zijn. Fijne zomer en hopelijk tot in september 2012!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *